Peste 30 de întâlniri – 7 strategii pentru începutul conversației

De obicei, bărbații folosesc linii de preluare și deschideri pentru a începe conversația având o doamnă care să le poată atrage. În mare parte, ei nu primesc un răspuns bun odată ce încearcă să inițieze conversații făcând acest lucru. Aceste chat-uri nu durează prea mult pentru a avea progrese reale în relație. O mulțime de femei continuă să asculte ridurile adesea acesta este motivul pentru care, de obicei, bărbații nu reușesc să-și atragă atenția.

Nu este o sarcină hectică de a păstra în minte ridurile cu excepția cazului în care, desigur, primul este destul de inactiv pentru a salva ridurile pe computerul său și să le aplice pentru intalniri pe internet? O mulțime de bărbați chiar neglijează să dezlănțuie cu desăvârșire ridurile atunci când încep o discuție cu o doamnă. Bărbații trebuie să-și dezvolte încrederea suficient de suficient pentru a aborda orice femeie cu o linie realistă.

Chiar și peste 30 de bărbați întâlniți sunt slabi în expresia lor verbală. Pentru această funcție, bărbații trebuie să ia în considerare câteva strategii de conversație pentru o întâlnire de peste 30 de ani.

Aceste indicii sunt:

1. Trebuie să organizați înainte și să exersați comunicarea cu femeile, deoarece este singur. Deși acest lucru poate părea amuzant, dar este foarte important să-i dezvolți încrederea

2. Trebuie sa stati departe de linii de preluare sau de deschidere lame. Veți găsi șanse ca conversația să se termine în curând, dacă vă pare prea obișnuită. Femeile nu au grijă de tipul obișnuit și vei fi trecute cu vederea.

3. Dacă vedeți o doamnă atractivă într-o petrecere și nu ar trebui să reziste probabil ei, aceasta nu înseamnă că ar trebui să umblați la fel de mult ca ea imediat și să spui ceva stupid, care va face să vă pierdeți șansa principală. Nu ar trebui să fiți nerăbdători, evaluați fiecare mișcare cu precauție în moduri, fără a fi nevoie să fiți aparent, după care abordați-o pe ea având o minte relaxată.

4. Trebuie să te ții înapoi până nu e singură. Nu este inteligent să o abordezi când este cu mai mulți amici.

5. Trebuie să evitați să inițiezi o problemă pe care ea o va răspunde pur și simplu la un “nu”. Spuneți-i ceva că trebuie să răspundă la un minim de câteva propoziții.

6. Dacă vrei să o laude, nu doar să urci și să spui o rochie frumoasă. Acest lucru ar putea părea foarte aleator și ea sau chiar el nu ar putea inversa pentru a repune. Cel mai bine este să întrebați dacă are un zâmbet dulce și cald. “Ce se remarcă că căutați atât de frumos astăzi?”

7. Nu pur și simplu continuați să vorbiți odată ce conversația a început odată. Întotdeauna joacă rolul unui mare ascultător. Se bucura cu siguranță de ea ori de câte ori arătați curiozitate despre ea din partea ei din conversație.