Cum să-mi recuperez soția – ea pare să fie trasă departe.

M-am casatorit cu cea mai uimitoare femeie franceza de acum 9 luni, dar pentru ca era atat de frumoasa, am fost nesigur mireasa si de cateva ori am fost in stare de ebrietate am reactionat si mi-am numit numele Niciodata fizic nu as fi lovit o femeie! despre lucruri mari la începutul relației, pentru a-l impresiona pentru că nu am crezut niciodată că ar fi o relație pe termen lung.

De la ultimul argument a plecat în Franța. acum mi-a spus înainte de a pleca că pot veni în 4 săptămâni în Franța și ea îmi va da încă o șansă. Ea a fost de 3 săptămâni, iar în fiecare zi devine din ce în ce mai rece, nu mă cheamă etc.

și niciodată nu spun că te iubesc sau îmi lipsește . Mă face să mă destrăm, chiar dacă vreau să fiu puternică pentru că ea este la 5000 km distanță. Mă sperie că nu o mai poate vedea niciodată. Simt ca face scuze pentru a scapa de mine, de exemplu, trebuie sa vorbesc cu parintii inainte sa vii cum ma minti si ce ai facut (in ochii mei ce am facut nu e chiar asa de rau) dar eu simt ca si cum ar vrea sa ma lase sfidator, ar trebui sa merg in Franta joi saptamana viitoare si ea spune toate lucrurile negative. Ce face? Nu vreau să trăiesc fără ea. Mă gândesc că ar trebui să mă duc în Franța și să încep o viață și să o fac singură ca bărbat, dar deja am arătat că sunt slab cu ea.

Ajută-mă să antrenez ce trebuie să fac în următoarele câteva zile când vorbesc cu ea la telefon și cum pot face acest lucru?

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Coaching de relatii ample
scrisoare de recomandare

Cele mai multe mărturisesc că articolele dvs. mi-au transformat viața în mod imens, nu numai în ceea ce privește femeile, ci și în a avea o încrezătoare, o viață satisfăcătoare în general. – De la IK
Niciodată nu tind să eviți spargerea sau să încerci să susții o relație cu mai mulți bani, daruri sau servicii
Cele mai multe dintre ceea ce se învață despre urmărirea femeilor ar trebui să fie încercate până când perfecțiunea este atinsă
Adresați-vă antrenorului
Dating Sfaturi pentru adolescenti
Ia fetele geloase
Construiți încrederea în sine
Salvați relația dvs.