Cum de a atrage femeile … rapid

Întrebarea despre cum să atrageți femeile este una dintre problemele vechi de întâlniri care este încă nerezolvată.

Întreaga pagină este despre atragerea femeilor și construirea raportului în câteva minute; ia-ți timp am scris o mulțime doar pentru tine

Acesta este unul dintre temele cele mai esențiale pe care aproape că nu am găsit o modalitate de a pune în scris.
Înțeleg atracția

Știu cum să-mi atragă o pui fierbinte
Știu cum să o produc
Măriți-o și, în sfârșit, o deschideți

Dar mi se pare dificil să o pun în scris, în parte pentru că atracția este atât de complexă și se întâmplă aproape ca magia, într-o secundă secundară.
Știu cum să se întâmple magia, știu că produce o foame excesivă pentru tine într-o femeie, creează o atracție, o femeie să te vrea, să te vrea dincolo de controlul ei.

Până când tot ce i-ar fi gândit vreodată ar fi ce să facă pentru a obține aprobarea, pentru a te accepta să o accepți, pentru a te interesa de jocurile ei.
Se ajunge într-o etapă în care ea ar putea oferi orice pentru a vă păstra pentru sine.

Noi, băieții … ne dorește întotdeauna în prezent, suntem gata oricând în orice zi să-l lovim, dar femeia medie ar vrea să se uite înainte să scape
Vor să meargă încet, vor să aibă încredere în tine înainte de a vă lăsa să intrați.
Într-adevăr, vă permite să reveniți la subiect, cum să atrageți femei. Atracția ar putea fi construită de la zero, la nivelul berii și la nivelul exploziei. Învățați cum să atrageți femeile este extrem de necesar în calea către plimbarea cu bucurie de relații! Atracția nu are aproape nimic de bani sau de faimă.

Ea are foarte puțin de-a face cu stardom, se întâmplă, doar explodează și începe să crească, Poate crește, întârzie, tu faci întoarcerea contorului.
Singura modalitate prin care voi explica cum să atragă femeile este de a stabili câteva exemple în ceea ce privește întâlnirea cu femeile.

Am întâlnit această pui într-o sâmbătă seară, era fierbinte și nu puteam rezista, așa că am mers la ea pe stradă. Felul în care a salutat a dat impresia că și ea căuta un tip fierbinte, despre care am vorbit un timp și i-am spus că mă îndrept într-o altă direcție, apoi am spus “văd mai târziu”
Am plecat, apoi m-am întors din nou ca și cum aș fi uitat un lucru (sperăm că deja știi această tehnică de preluare)

apoi mi-a prezentat telefonul și mi-a spus numărul, a scris-o fără să se abată și mi-a cerut să-i sun și am spus: “Mai întâi, voi apela celelalte 5 prietene ale mele și dacă nu sunt epuizat, atunci voi apela. ea a râs! asta e Cocky-amuzant

Căutați cum să atrageți femeile? asta eo cale. Asta chiar ma facut diferit. Initial m-am gandit ca astfel de declaratii ar face-o sa fuga de la mine, acum stiu mai bine.
Cred că știi deja că fetele îl urmăresc pe băieți care înțeleg cum să atragă femei, băieți care sunt puțini, probabil un tip cu mai multe fete. Ei doresc întotdeauna o arenă pentru competiție. Trebuie doar să le spui că îi vei uni și pe Voila !.

Ei nu urmăresc singuraticul, “Sunt singur”, care nu știe nimic despre cum să atragă femei. Se pare că nu există un tip mai plictisitor decât acesta.
Înapoi la poveste … Cum să atribuiți femeile … A plecat, apoi nu am sunat niciodată două zile. I-am dat darul lipsei noul tip. ea știa că sunt nouă și proaspătă, netestată, încă un mister, în acest moment m-aș putea încurca sau reuși. ea se întreba ce mă va împiedica să chem, probabil de afaceri (ar putea crede)
În cele din urmă am sunat două zile mai târziu și ea sa plâns că aproape că am uitat-o: “N-am făcut-o niciodată”, am replicat, “Doar am avut alte lucruri de îngrijit”

Cu teza de mai sus, începi să suni diferit de celălalt, care nu ar face altceva decât să trimită milioane de mesaje de dragoste și să facă mii de apeluri.
Această pui minunat a trăit în cartierul meu, a fost fierbinte, chiar aveam nevoie de ea atunci. Dar asta nu-mi permite să mă sperie în prezența ei. Am trăit pe aceeași stradă și aveam de gând să-i produc pasiunea la nivel intestinal, până la punctul în care nu știa ce-a lovit-o.

Am chemat-o într-o seară pentru o plimbare și ea a fugit rapid; Am făcut invitația în felul în care semana cu ocazia ei finală de a fi cu mine. În regulă, când am sunat, ea a avut de fapt cina, dar a trebuit să scape de cină doar ca să mă impresioneze (noul tip).

Deci ea a aruncat mâncarea și a fugit după mine.
Întrebarea este, ce i-am spus? “ieși afară și mă întâlni în afara și te rog să-ți dai mâncarea înainte de a veni”, întrebându-mă dacă am spus asta, bine am făcut într-un fel. I-am spus: “Bună ziua, Sandy, mă plimb pe stradă vin și mă alături”

“Vă rog mi-ați da cinci minute”, a pledat ea, am spus că voi trece casa dvs. în două minute, dacă nu puteți face, nici o problemă, voi întâlni încă niște prieteni pe drum.
Ați observat strategia pe care am cerut-o aici? N-am cerut niciodată: “Te rog, Sandy, poți să vii și să te plimbi cu mine sau aș fi mizerabil toată seara.” Nu, trebuie să-l iau pe fata asta să mă urmărească; în primul rând, trebuie să fiu mai puternic și mai dur decâta ei.

Iată ce am spus: “Sandy, vino și mă alătură-te pe o plimbare și fă-o repede, pentru că o altă fată mă poate lua pe drum dacă nu o faci, sunt costisitoare și asta ar putea fi ultima ta șansă”.
Asta-i tot ce am spus într-o limbă codată, și-a lăsat mâncarea și a fugit după mine. Acum trebuia să mă cunoască mai mult, aceasta este prima etapă în atragerea femeilor pe care ați putea să o dezvoltați până la punctul pe care nu-l va ști când va urma următorul,

Fiecare tip vrea să se descurce fizic cu o doamnă, problema noastră majoră este aceea de a avea răbdarea, de a învăța cum să atragem femeile.
În regulă. Am ieșit cu fata asta. Ne-am plimbat până la un punct în care strada a devenit foarte întunecată, era în jurul orei 20:00. Într-adevăr, a existat un spațiu creat de două mașini opuse care erau într-adevăr întunecate. În felul în care se agăța de mine, am fost tentată să o duc în poziția respectivă și să o iau și sărut rapid.

Am fost tentat, dar știam ce vroiam, știu cum să atrag femeile. Nu mă duc la stradă, vreau totul. Dacă mă grăbesc, o voi pierde,
Știu avantajele abținerii de la început!

Am avut ocazia să o trag în colțul ăsta și să fac orice, dar am vrut să-i dau impresia că poate fi atât de aproape și nu aș vrea încă so mai

Trebuie să-l maturez, trebuie să o fac să muncească din greu să mă atingă de ea, nu am atins-o niciodată, mâinile mele erau în buzunarele mele și ea se apucase de ea.
Guy, la sfîrșitul zilei, femeia dorește atingerea unui om real, dar trebuie să se asigure că ești REAL. Probabil cel mai puternic din jur. Fiecare fată caută iubitul perfect.

Nu există aproape nici o doamnă frumoasă, superbă, fără un tip în jurul ei. Trebuie doar să vă întăriți jocul și să mergeți la cel mai bun ..
Am adus-o acasă și am rugat-o să mă sune duminică “pe care probabil am vedea-o, permisind timpul”, am concluzionat. Și atunci a început totul. Această poveste a bărbaților puternici și a doamnelor seamănă adesea cu multă forță și fabricată, dar dacă și când ai grijă de jocul tău interior, să înveți cum să atragă femei,
când ești în stare să stai înalt ca bărbatul care ar trebui să fii, ai fi surprins de nivelul lor de reciprocitate. Dacă vreți vreodată să vă atrageți o doamnă, ar trebui mai întâi să puteți lăsa deoparte acea grăbită natură.
Vrem mereu să fim fizic, să-l apucăm, să îl mișcăm, să o facem imediat, știu. Dar trebuie să învățăm să o facem ușor, dacă trebuie să reușim

Imaginați-vă cât de ironic este viața, dacă vreți ca o fată să vă continue să vă urmărească, trebuie să învățați să le spuneți nu!

Învață să-i faci să creadă că o vei lua, apoi să dai scuze și să pleci. dă-i impresia că o poți atinge, dar nu acum, atunci când ești gata. să nu știe când va face mutarea.
Permiterea unei fete drăguțe să vă anticipeze orice mișcare este foarte nesănătoasă pentru orice relație.
Acest lucru este atât de mic în comparație cu ceea ce se întâmplă “cum să atragi femei”
Intră în lumea lui Dave Anan

Aflați atitudinea corectă pe care fetele fierbinte îl tânjesc în secret pentru tine
Fii încrezător

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching