Evitați revizuirea Bad Boys – De la Mr. Wrong to Mr. Right

Ce este un băiat rău când vine vorba de întâlniri? Majoritatea dintre noi cred că băieții răi stereotipali, jucătorii sau narcisistii. Cu toate acestea, nu este singurul tip de băiat rău care vă poate provoca durere. Potrivit lui Kara Oh și Jonathon Aslay, băiatul rău pentru care trebuie să te uiți poate fi un om bun, dar el e doar omul rău pentru tine. Pentru a evita băieții răi – de la Mr. Wrong to Mr. Right, Kara și Jonathon vă ghidează printr-un program care vă va ajuta să evitați bărbații răi și să începeți să găsiți iubirea cu cea potrivită.

Am fost încântat să primesc o copie a acestui program.

Îmi plac cărțile lui Kara și blogul ei. Kara Oh este autorul cel mai bine vândut, antrenor de difuzare și datare. Învață femeile cum să înțeleagă bărbații și secretul de a crea relații de succes. Jonathon Aslay este, de asemenea, un autoare, vorbitor și antrenor de întâlniri. Sa specializat în a ajuta femeile cu întâlniri și relații cu bărbați peste 40 de ani.

Cu toate acestea, nu vă gândiți, pentru un minut, că acest program este pentru o femeie de o anumită vârstă. Informațiile din “Evitați băieții răi” vor lucra pentru femeile de orice vârstă. Indiferent dacă sunteți o singură femeie care se întâlnește, o femeie care se află într-o relație cu “omul rău” sau dacă sunteți într-o relație și nu sunteți sigur (ă) dacă sunteți cu “omul potrivit”. situație dacă trebuie să descoperiți ce tip de bărbat doriți și aveți nevoie în viața voastră, acest program este pentru dvs.

Evitați Bad Boys este un registru de lucru pas cu pas și un program audio. Exercițiile din registrul de lucru sunt cele care vă vor ajuta să-l găsiți pe domnul Right. În registrul de lucru, veți afla:

  • Ce tip de bărbați trebuie să evitați – și steagurile roșii pe care să le urmăriți?
  • Cum să recunoști omul potrivit pentru tine și să știi că îți poate aduce relația pe care o vrei.
  • Cum să te uiți la binele și răul din trecutul tău și la modul în care Domnul Wrong în trecutul tău te poate ajuta să-l găsești pe Dl.
  • Cum să decideți ce caută bărbații într-o femeie – nu doar atracția, ci ceea ce caută într-o relație de dragoste.
  • Cum harul feminin vă poate face mai interesant și atractiv pentru bărbați.

Și mult mai mult …

Înregistrările audio “Evitați rău” se extind asupra informațiilor din registrul de lucru. Kara și Jonathon împărtășesc povestiri și explicații ale conceptelor în registrul de lucru și vă oferă și câteva informații suplimentare despre relații. De fapt, m-am bucurat să ascult audio. Kara și Jonathon au o mare chimie, iar sunetul este o distracție ascultătoare, oferindu-vă în același timp o cantitate bună de informații utile.
În plus față de informațiile din “Evitați băieții răi”, Kara și Jonathon au inclus câteva bonusuri uimitoare. Raportul “Prietenia jocului” este o listă de întrebări pe care le puteți utiliza la datele dvs. care vor menține conversația plină de viață. “Stop Blowing It With Men” este o carte de 21 de pagini care acoperă cele 15 greșeli pe care le fac femeile cu bărbații și cum le pot corecta. “9 moduri de imbunatatire imediata a abilitatilor de dating” este o carte de 22 de pagini electronice care te invata cum sa fii o data mai buna, care este importanta in cautarea lui Mr. Right.

Bonusul cel mai entuziasmat a fost programul audio “Faceți-vă meciul”. Acesta a fost odată un program separat, cu peste 3 ½ ore de conținut. În timp ce Evitați băieții răi vă învață cine este domnul dvs. Dreapta, faceți-l să vă potrivesc vă va arăta cum să-l atrageți și în cele din urmă să-l facă să se îndrăgostească de tine.
Dacă sunteți în căutarea unui sistem care să vă ajute să găsiți omul perfect pentru dvs., cred că Evitați băieții răi vă vor ajuta în timp să găsiți o dragoste de durată cu omul potrivit. De asemenea, acest program vă va îmbunătăți imediat viața în alte moduri, făcându-vă să vă concentrați asupra devenirii persoanei pe care doriți să o fiți. O parte a atragerii domnului Drept este să fii la cel mai bun punct de vedere emoțional, mental și fizic.

Orice ar însemna pentru tine.

Și cea mai bună parte este că nu trebuie să treci prin asta singur. Kara și Jonathon oferă un grup de sprijin, unde puteți obține sfaturi și asistență de la Kara și de la alte femei care trec prin program. Fără limită de timp în ceea ce privește calitatea de membru, puteți să vă ocupați tot timpul de diferitele etape ale întâlnirii sau ale relației dvs.

Va funcționa acest program pentru dvs.? Dacă sunteți dispus să faceți exercițiile în registrul de lucru și să vă faceți timp să lucrați cu adevărat la acest program, cred că veți vedea rezultate. Dacă simțiți că evitați băieții răi – De la Mr. Wrong to Mr. Right este pentru dvs., asigurați-vă că verificați acest lucru. Și nu uitați că nu există risc pentru dumneavoastră. Kara și Jonathon au o garanție de 60 de zile înapoi, deci nu ai nimic de pierdut.

Toate cele mai bune în viață și dragoste,

Shana Jackson

De la domnul Wrong la domnul Right
Încetați să vă implicați cu oamenii răi și să îi atrageți pe bărbatul visei voastre!
Notă: Scriitorul acestei recenzii a primit o copie gratuită de recenzie a programului “Evitați Bad Boys”. Proprietarul acestui blog va primi despăgubiri dacă achiziționați un produs făcând clic pe un link din acest articol.