Cum sa te intorci impreuna cu fata asta dupa un amestec

Am 16 ani și numele meu este haos. M-am întâlnit cu fetele frumoase de aproape o săptămână acum. sa zic ca am abordat-o luni dimineata si a acceptat sa-mi dea seara raspunsul, dar nu mi-a spus mai degraba da miercuri. In aceeasi zi de miercuri, dupa ce am spus da propunerii mele, ea a spus ca vrea ca eu si ea sa mearga o ocazie si am acceptat sa plec, chiar daca nu am avut nimic de purtat si nimic de genul cash.Wednesday a venit si ea a plecat si ma astepta 4, dar nu a mers pentru ca nu am avut o noua tinuta si multi bani. ea sa supărat și chiar a declarat că îmi va șterge numărul din telefon, dar nu a făcut-o până la urmă. Vineri, sa dus din nou și nu am făcut-o din cauza aceleiași probleme.

Duminica mie și ea a hotărât că vom merge împreună pe plajă. a venit duminica si aveam acest costum nou si nu aveam destule bani, asa ca am transportat matusa mea la aeroport. ea sa supărat și chiar a declarat că nu dorește să vadă sau să vorbească cu mine din nou, dar rezolvăm problema mai târziu.

Dimineața ea a venit și am vrut să o sărut, pentru că mi-a spus prietenului meu că sunt un junk pentru că mi-a spus că iubește ma in ziua de miercuri si vineri mi-a venit si nu am sarutat-o. Am incercat sa o sarut, dar ea a refuzat asa ca am ramas si mi-am luat telefonul in loc. Dupa ce am lasat telefonul cu mine, a intrat un mesaj text si a spus ceva despre o propunere pentru ca ea să fie de acord.

Marți ea a venit și nici măcar nu mi-a vorbit, ci a întrebat mai degrabă telefonul ei, după ce a susținut că i-am dat telefonul și am plecat de la ea și l-am lăsat pe loc. ea a devenit foarte supărată și a plecat, după câteva momente am văzut-o pe ea și prietena mea prietene venind. Prietena mea prietenă al cărei nume este rosetta ma întrebat ce sa întâmplat și eu i-am explicat. Prietena mea al carei nume este Allian a vrut sa auda ceea ce discutam si ea a venit si a stat acolo, dar i-am spus rosetta sa ne mutam dincolo pentru ca ea sa nu auda discutia noastra.Me si rosetta discutau ea a venit si mi-a spus direct ca daca eu ea trebuie să se comporte ca și cum nu o cunosc și ea se va purta la fel pentru că nu poate continua o relație care să conțină confuzie în fiecare zi.

Am ignorat si mai tarziu am plecat, dar acum ma gandesc la ea. Mai tarziu in noaptea m-am dus la casa rosetta pentru a discuta despre ea si ea mi-a spus ca fetele se plangeau de ce nu am sunat-o si chiar a fost fericita pentru ca am stocat o muzică ca ton de apel pe care o iubea atât de mult și chiar mi-a spus că îmi va cere scuze. ea mi-a spus cel mai mult un ratat, spunând că am rupt și multe lucruri în timp ce în spatele ea vorbeste frumos despre mine la prietens.pls ei spune-mi antrenor cum să se ocupe de această situație. Sunt într-adevăr îndrăgostită de această fată și nu-mi pot permite să o pierd, deoarece cu ea toată lumea îmi dă un pic de respect.

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Coaching de relatii ample