Cum sa impresionezi o fata … Prietenul meu de fata

Iată cum să impresionați o fată, dar să vă gândiți la ea, este cu adevărat necesar să-mi impresionați prietena? Am văzut băieți care erau într-adevăr frustrați de ei înșiși și de viața lor de întâlniri.
Ei continuă să întrebe și să se întrebe: “Cum să o impresionez?”. probabil că au urmat acele sfaturi incomode pe care oamenii cred că le fac minuni

Chiar trebuie să lucrați pe mâini pentru ao face să se simtă iubită și apreciată? Este cu adevărat necesar? Cred că există o mulțime de modalități de a impresiona o fată, dar cei mai mulți tipi de timp înțeleg greșit scopul real și fac o mișcare greșită care ar putea să depășească într-un Break Up.
De cele mai multe ori este vorba doar de “noua fată din bloc” sau de o fată frumoasă pe care tocmai ați întâlnit-o și încercați orice mișcare nouă să o impresionați, dar, probabil, ați lovit zidurile de cărămidă. Doar știu că am fost acolo înainte.

Am întâlnit o dată o fată într-o cafenea cibernetică și a fost la fel de multă dragoste la prima vedere, în câteva zile am devenit foarte aproape și am fost cu totul în ea, fiecare mișcare făcută a fost fascinantă și ma făcut și mai disperată, dar au existat multe alte băieți care erau și ei interesați de ea, știam asta de felul în care o priveau și de modul în care munceau atât de mult pentru a avea o șansă cu ea.

Asa ca ma intrebam “cum sa impresionezi o fata”, la un moment dat am fost obisnuit literalmente de ea si chiar am vrut sa castig afacerea, am vrut sa fiu tipul care in final sa dus acasa cu ea. Pun pariu că fiecare dintre noi am fost într-o astfel de situație, când sunteți îngrijorat de ce să faceți și cum să vă concentrați asupra dvs.

Chiar aveam nevoie să o impresionez și căutam pe internet și oriunde altundeva despre “cum să impresionezi o fată”. La un moment dat am devenit gelos și disperat și, de asemenea, amar că un alt tip ar putea face o mișcare mai inteligentă. Știam că m-a plăcut, dar am vrut să mă iubească și să-i smulg pe toți ceilalți care au spus “hi”
Au trecut peste cinci ani și am fost la liceu, acum întrebarea este: “Pot să-ți impresionez cu adevărat o fată?” răspunsul este “nu”, dar o pot face să mă iubească? Desigur, da, pot să obțin tot ce vreau cu ea și să o fac foarte fericită să mă aibă, dar “Impresionează-o?” în nici un caz. Cred că întrebarea nu ar trebui să fie despre a impresiona o fată ar trebui să fie Cum de a atrage o fată

Simpla gândire a acestui lucru și fiecare pas care trece pe această cale este o pierdere completă a timpului și a energiei necesare pentru potențialele oferte. Apoi, petrec ore întregi de grătar și încerc să-l distrug pe următorul tip care o urmărește, am vrut să fiu singurul, am devenit gelos, disperat, amar și frustrat pentru lipsa mea de a cunoaște abilitățile și înțelegerea “modului în care femeile gândesc ”
Mă întrebam cum să-i impresionez pe o fată și de câteva zile înainte de a-mi pierde de fapt, am fost foarte gelos și i-aș fi sunat adesea să întrebe unde se află atunci, întotdeauna am să termin cu “Sper că nu ești cu un alt tip” – care strigă “Insecure” nu există decât o modalitate mai bună de a arăta imaturitatea și disperarea totală.
Începeți să o pierdeți în momentul în care sunteți speriat și disperat … dorind să îl protejați cu orice preț.
nu ai observat că femeile tind să se retragă atunci când te gândești să muncești din greu pentru a le impresiona, când îi spui că vei face orice pentru al ține, când vei începe să-i căruiești telefoanele și vei fi nesigur cu toate comentariile pe care le faci – ea începeți să vă îndepărtați.

Apoi se oprește să-ți aleagă apelurile și începi să o imaginezi în mintea ta fiind cu altcineva, se simțea ca ceva cu care nu puteai trăi, dar ce poți să faci cu asta? Țineți-o în arest la domiciliu, astfel încât nici un alt tip să nu o vadă? Oh, te gândești să te căsătorești imediat? ar fi super.

Când vine vorba despre femei; nu trebuie să te duci peste cap pentru a le ține sau să te întrebi toată ziua despre “cum să impresionezi o fată”. puteți să o întâlniți cu succes fără să vă bateți
În relații, fetele joacă multe jocuri de îmbrăcăminte pentru a purta băieții cu minte minunate și nu-ți poți mânca cu adevărat fața destulă, probabil, pentru al opri să nu-l atragă pe tipul următor atras de ea, dar ai control total asupra sentimentului și tu poate alege modul în care răspundeți la aceste situații

Nu aveți nevoie să impresionați pe nici o fată pentru ao atrage și nu trebuie să-i alungați pe ceilalți tipi, trebuie să fiți cei mai buni dintre băieți și puteți dacă urmați sfaturile mele.
OK, ce crezi cu adevărat că o fată te atrage? rochia ta sau aspectul tău? Nu voi renunța la această posibilitate, dar asta nu este ceea ce ar putea să o țină sau să o fascineze în legătură cu tine. Crezi că cadouri ar face magia? – nu există nici o modalitate mai rapidă de a obține o listă de prieteni bune decât să cumperi cadouri scumpe, și asta nu este un loc bun pentru băieții adevărați.

Atunci când vă întrebați cum să impresionați o fată, știți că trebuie să faceți doar trei lucruri și că toți acești pași necesită mai puțină energie decât ne gândim la gânduri geloase.
Cum să vă îmbunătățiți atitudinea de a impresiona o fată
Dacă v-ați întrebat vreodată “cum pot impresiona o fată” aici nu este