Cum sa obtineti fetele geloase … Pentru a crea gelozie intr-o femeie

Acesta este modul în care pentru a obține fete gelos … Chiar crezi că este chiar necesar? Unii băieți cred că a face o fată geloasă este un lucru destul de șchiopătător … Unii cred că o pot dezactiva, dar din cunoștințele mele, ceea ce se transformă în femei este complet diferit de ceea ce credem. Cum păstrezi o femeie pe picioare?

Ce ar putea face o fată să se răsucească dacă nu o altă femeie?
Dacă puteți face prietena voastră gelos, puteți controla emoțiile ei și o puteți ține.
Am spus de peste un milion de ori că femeile nu sunt interesate de “băieți singuri” Este absolut necesar ca fetele să fie geloase într-o relație

Este nevoie de multe pentru a păstra o fată frumoasă, este nevoie de mai mult decât aspectul sau înălțimea, este nevoie de o cunoaștere corectă a modului în care femeile reacționează la anumite lucruri, cum fac alegeri și cum iau decizii. Există mai multe moduri de a crea gelozie la femei.

Există un anumit punct pe care vreau să-l conduc aici – este faptul că crearea geloziei la femei, obtinerea de geloză a prietenei tale îi face să se îndoaie. Dându-i femeilor impresia că există și alții care te-ar lua cu ușurință dacă vor să-i facă să muncească din greu. Acum, i-am spus să le dau “impresia” de a nu merge până la ea și a spune “hei” există o mulțime de alte fete care m-ar lua cu ușurință dacă ești cât de puțin mizerie “bine, ar putea funcționa dacă aranjate într- cale.

Dar se știe că oamenii adevărați vorbesc numai prin acțiuni. Pentru a obține fete Gelos … flirtezi cu alte fete în timp ce te privește, compliment și altor fete, OK, există modalități bune de a crea gelozie și există și modalități proaste de a face asta.

În relații totul ar trebui făcut cu un anumit nivel de precauție, în timp ce creați gelozie, nu o face să arate că lucrați într-adevăr din greu pentru a-i face gelozia
nu-i lăsa să vă citească fiecare pas pe calea asta … aceasta este o mișcare proastă în relație, unii băieți tocmai au citit-o așa cum au văzut-o pe internet … fără a pierde atât de puțin ca o perioadă.

Pentru a reuși cu femeile trebuie să înveți ce să faci și să-ți faci propriul stil.
Pentru a face fetele geloase; lăsați în mijlocul unei conversații și mergeți să discutați cu alții … dacă se plânge, este EXPECTAT, îi veți face să fie gelos. aceste opțiuni sunt necesare în situații grele, nu plecați de fiecare dată când aveți o conversație … Asta ar face-o într-adevăr paranoică, ar arăta ca o strategie planificată pentru a-i face pur și simplu furioasă … acum, asta este o modalitate proastă de a crea gelozie
Frumusețea unei relații face lucruri în moduri diferite în momente diferite. Când urmați o rutină clar planificată, veți pierde întotdeauna fete.

Femeile îi plac bărbații cu un fel de atitudine unică ca bărbații care au o minte proprie și, cumva, îi place să-i alunge pe tipii pe care ei nu le pot obține, lăsând pe cei care sunt vreodată prezenți.

Motivul cel mai important pentru a obține o femeie gelos este să o lași să știe că ea este importantă, dar nu de neînlocuit, îi spune indirect că există și alte fete care te vor lua în grabă dacă nu se poate întâlni … asta este motiv simplu pentru a crea gelozie la femei … de aceea avem fete geloase.
Unii băieți acționează cu strictețe pentru a evita să se rătăcească; ei refuză să vorbească cu alte fete atunci când sunt cu presupusa lor iubită.

Ei un fel de muncă atât de greu să nu fie prinși vorbind cu o altă fată, dar acestea sunt oportunități create în mod natural pentru utilizarea corectă a succesului relației voastre. OK, incercati ceva … obtineti o fata noua si incepeti sa activati ​​ca un Wus de zi cu zi, nu vorbiti cu alte femei atunci cand sunteti cu ea, nu flirteaza cu fete, daca ei suna telefonul tau sau găsiți o modalitate de a-l scutura, apoi înregistrați cât timp va suporta singuraticul.

Sau fă ce am făcut – am întâlnit o fată drăguță și prin toate mijloacele am vrut-o să rămână, așa că trebuie să aplic o forță care să o facă să funcționeze. așa că la început i-am spus că-i plac în acea conversație inteligentă de 1 minut prin telefon – vezi mai mult despre comunicarea cu femeile, atunci am început să vorbim mai des și să o tragem mai aproape Trebuie să-i stârnească gelozia, așa că i-am sunat după-amiaza întrebând dacă are o carte de chimie, ea este în liceu și ea a spus da, dar este cu altcineva.

Am spus că îmi place să-l folosesc în două zile, “ce pentru” ea a cerut, și am spus “Vreau să ajut un prieten, ea este blocat cu misiunea ei.”

Acum, asta este cum să creați gelozie … așa este să obții o fetiță gelosă Am dat-o impresiei că există o altă fată care este doar o prietenă și există o posibilitate să mă duc la ea dacă se va zdruncina, așa Invariabil, am făcut-o să muncească din greu dacă vrea cu adevărat să mă vadă.
Există o mulțime de oportunități, cum ar fi cele create pentru utilizarea corectă a creării geloziei la femei, vestea proastă este că deseori le ignorăm și rămânem la metoda noastră veche … folosită pentru a cersa și mituia femeile să ne încerce. După cum am spus, există modalități diferite de a-i face pe fete geloase … continuați să priviți afară.

Întoarce-tela Double Dating – Cum sa faci o fata gelos
Vedeți cum să atrageți femeile – Cum să creați gelozie la femei
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching