Cum să o întrebi … Aflați modul corect de a cere o întâlnire.

Probabil a fost o fetiță drăguță, de câteva săptămâni, și a simțit că este timpul să o întrebe.
Vrea să ceară o întâlnire, dar nu știe să ceară, probabil fără cuvinte potrivite. Voi vorbi despre cum să vă măriți șansele, să o faceți să apară,

În primul rând, există două tipuri de tipi, “wussy” și “tipul adevărat”.
Să luăm cuvântul “wussy” pentru unii oameni care încă urcă scările unei relații de succes, cu toții am fost aici odată.

Voi descrie posibila caracteristică a unui wussy și a unui tip adevărat, vorbi despre ceea ce lipsește și ce ar trebui adăugat. vă permite să spuneți că vrăjitorul sa întâmplat pe o fată drăguță și acum este timpul să o întrebați.

El a sunat joi și a spus: “Buna dragoste, ce mai faci? Cum sunt părinții tăi și toată lumea?
“Vreau doar să știu dacă mă puteți vedea duminică după-amiază, la Cafeteria, vreau să vorbim despre lucruri, puteți să-l faceți?” Voi încerca tot ce pot, “a spus ea. nu are timp fix, așa că întreabă la ce oră ar fi mai puțin ocupată. “Nu știu încă”, probabil ea a răspuns.

Apoi, wussy-ul începe să cerșească “Te rog, nu mă dezamăgești, nu pot să aștept să-ți văd din nou fața, chiar te-am văzut în visul meu, vreau să mergem într-adevăr mult.” Apoi, în cele din urmă închide și puiul începe să se gândească: “El ma văzut în visul lui, el a cerșit, eu sunt cu adevărat mai bine decât el.” Caut un tip dur, nu un cerșetor! “Își spuse ea însăși.

“Poate că voi merge dacă nu există o opțiune mai bună, lasă-mă să-l verific”, a spus în cele din urmă.
Acum, vorbim despre o frumoasă doamnă aici, care are probabil mulți admiratori și chiar adepți, că este un mod sărac să o întrebi.

Dacă ați sunat ca tipul de mai sus, ar fi mai bine să puneți lumina de căutare din nou și să continuați să căutați sau să vă refaceți și să încercați din nou. În mod sigur ar apărea o alternativă mai bună.
Am întâlnit o dată o fată frumoasă pe stradă, m-am plimbat și am vorbit cu ea când o femeie a numit-o “inima dulce”, mai târziu când i-am pus numele, ea a spus “inima dulce” o vrăjitoare ar fi luat-o și, spunând
cum ar fi “bine îți voi salva numărul cu inima mea dulce”. Dar am zis: “Uite, vreau numele tău adevărat, pentru că nu te cunosc și tu nu poți fi inima mea dulce încă”, ghici ce, mi-a spus numele ei, mi-a dat numărul ei și am mers foarte departe.

Un vrăjitor este întotdeauna în grabă pentru a lua orice fel de a intra, mereu în grabă să o întrebe, dar tipul adevărat își ia timpul.

Un “tip drăguț” crede că complimentele față de o fată frumoasă ar crește, probabil, șansele sale de a merge mai departe, dar inversul este adesea cazul, l-ar face să se răstoarne.
Acum, să presupunem că într-adevăr vrei să știi cum să o întrebi, asta e Lasă-mă să povestesc povestea unui tip adevărat, acesta este modul în care un tip adevărat cere o întâlnire,
“Bună ziua Jane”. Acum, tipul adevărat este destul de sensibil să-și amintească adevăratul nume, dar cu siguranță nu se grăbește să o aducă, să-i numească nume de animale de companie, nume dulci, probabil pentru că trebuie să o verifice înainte să o accepte, este conceptul, ideea, noțiunea.

Vrei să te asiguri că sunt cele mai bune înainte să le accepți, în ciuda frumuseții și înălțimii ei, tot vrei să verifici dacă e în regulă.

Hai sa continuăm

“Bună Jane, aș fi mai puțin ocupat până la ora 14 dimineața, vreau să zbori în casa mea, să vorbim matur.” Astfel de condamnări, cu multă mister! Este cel mai bun mod de a cere o întâlnire. este cel mai bun mod de ao întreba. nimic nu aduce o fată în picioare ca un mister,
Tendința de a ști ce are în minte chestia de a ști ce înseamnă el prin “vorbire matură”, o să mă sară pe mine să mă mănânce?
Poate că nu a vrut să spună asta, “vorbește mature”, poate că vorbește doar despre un moment bun și râde, fata

crede că ar fi bine.
Bine, te-ai gândit, aproape confuz, fetele frumoase vor să urmărească oamenii despre care sunt confuzi. U a folosit un pic de “comandă” blândă – “Vreau să zbori peste” Nu ai cerut, e grozav!
Ai făcut-o să pară că vei crea distracția și o vei întreba să bea.
Aici faceți vărsarea lumii, în timp ce vrăjitorul crede că femeia își face vărsarea lumii. aceasta este o modalitate

bună de ao întreba. Modul în care te poziționezi poate să-ți împingă sau să-ți atragă nivelul de atracție, așa cum am spus mai devreme – când înțelegi, cuvântul cheie care face femeile să se îndrăgostească, când înțelegi principiile cheie, le poți introduce în aproape orice situație .
Ideea este ca apelul să fie cât mai rapid și mai gros posibil, să facă fiecare cuvânt semnificativ și responsabil.

Există și alte modalități prin care puteți să o întrebați pentru o întâlnire, să încercați să obțineți principiile cheie, apoi să folosiți propriile cuvinte
Consultați această pagină înrudită despre motivul pentru care nu va alege apelurile dvs. și nu va răspunde la mesajele dvs. text – vedeți de ce anuța femeile anulează datele și cum să le transformați.
Obțineți mai multe sfaturi despre cum să întrebați o femeie – Atitudine
Verificați avantajele și dezavantajele cumpărării g