Trimiteți mesajul potrivit cu e-mailurile de dating online

Cum te-ai simți dacă ai intrat într-un bar și doisprezece bărbați te-au apropiat imediat. Te-ai simți cu adevărat încrezător în acel moment. Același lucru se întâmplă atunci când primiți afluxul inițial de răspunsuri atunci când vă înscrieți pentru un serviciu de dating online. Te poate face sa te simti foarte popular.

În timp ce încrederea în sine este un lucru bun. Nu-l lăsa să ți se ducă la cap. Unele site-uri online de dating pot fi ca un bar virtual. Dar, în loc de a judeca o persoană numai cu privire la aspectul fizic, puteți să citiți profilul pentru a obține o idee despre cine vorbești. Dar știu din experiență că unii dintre cei care vă contactează nu vă vor citi profilul.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când trimiteți sau primiți mesaje de la bărbați online:
Știți ce vreți. Amintiți-vă la fel ca în lumea reală bărbații sunt site-uri online dating pentru diferite motive. Unii pentru dragoste, unii pentru sex și alții doar pentru companie. Trebuie să știți ce căutați, astfel încât atunci când primiți răspunsuri puteți judeca cu cine doriți să comunicați. Nu trebuie să scrieți înapoi pe toți cei care vă scriu, ci să răspundeți la cei care vă interesează.

Știți ce mesaj trimiteți.

Acum, dacă tu ești cel care trimite mesajul, trebuie să-ți dai seama că face același lucru și că în mesajul tău trebuie să te gândești la ce mesaj vrei să spui omului cu care scrie. Trimiterea unui mesaj care spune că arată “fierbinte” sau “sexy” trimite un mesaj foarte diferit de cel care spune că este “cool” sau că ceva pe care îl face este “fascinant”. Folosind slang și scriere greșită trimite un alt mesaj decât dacă folosiți limba adecvată.

Ce mesaj trimite profilul tău. Doresc dvs., mesajele și profilul se potrivesc unul cu celălalt. Dacă spui că în căutarea unei relații pe termen lung nu spune în mesajul tău că-ți cauți prietenii când ceea ce vrei cu adevărat este o relație casuală. La fel cum nu ai vrea să fii înșelat, nici un bărbat nu.

Nu dați sau cereți prea multe informații.

Nu trebuie să solicitați adresa de e-mail sau numele ecranului IM în primul mesaj și, cu siguranță, să nu cereți un număr de telefon. Și nici nu trebuie să le dați oamenilor în primele mesaje. Discutați cu potențialul dvs. online de câteva ori înainte de a vă dezactiva sistemul de dating site-ului. Sistemul este setat pentru siguranța ta, deci folosește-l.

Amintiți-vă că este un mesaj nu un roman. Lăsați miniezile lungi pentru familia și prietenii dvs. Păstrați-vă mesajele scurte, dulci și la punct. Descoperirea prea mult acum, poate provoca data potențială la întrebarea dacă vrea să te întâlnească. Amintiți-vă că mesajele dvs. sunt conversații scurte, ar trebui să-l facă să vrea să afle mai multe despre tine, astfel încât să puteți decide dacă doriți să vă întâlniți personal.

Investirea prea mult poate duce la faliment emoțional. Amintiți-vă că aceasta este o persoană într-un e-mail. Nu creați o relație fantezie în mintea voastră. Nu investește într-o relație inexistentă. Dacă ați vorbit prin e-mail pentru o vreme și el nu vrea să se întâlnească, nu mai vorbiți cu el. Unii bărbați nu vor să se deplaseze în trecut sau ascund ceva, așa că treceți pe altcineva. Nu te lega de o relatie emotionala cu cineva pe care nu-l poti intalni niciodata.

Principalul lucru pe care trebuie să-l rețineți este că punctul de mesagerie este să-i aduci la telefon imediat ce vă simțiți confortabil și să-i întâlniți de îndată ce simțiți că are dreptate. Dacă nu doriți o relație virtuală, nu doriți să investiți prea mult timp în cineva care nu ar putea fi persoana pe care ați crezut-o când ați vă întâlni în persoană.

Postări asemănatoare:

  • Cum de a stăpâni arta Flirtului online
  • Cum să flirtezi cu omul tău prin mesaj text
  • Dating online: Cum să faci profilul tău perfect prin adăugarea de fotografii
  • 3 sfaturi pentru un mare profil de dating online
  • 7 zile de acces complet pentru a întâlni bărbați GRATUIT pe noul site de dating online