Cum să-mi iau prietena înapoi când Break-up este încă proaspătă?

Cum să-mi iau prietena înapoi când Break-up este încă proaspătă?
de către amit (jodhpur)
Întoarce-ți prietena, schimbă-ți atitudinea
Acest subiect este despre cum să vă reîntoarceți o prietena mai devreme, atunci când spargerea este încă proaspătă … revenirea împreună este ușoară dacă împingeți butoanele corecte, atitudinea corectă însoțită de o înțelegere a comportamentului femeii ar putea să o primească înapoi pentru you.hi, mi-ar muta direct la întrebarea am nevoie de un răspuns despre. există o fată pe care o iubesc nebunesc și pot face orice să o iau. mai devreme am fost foarte aproape unul de celălalt. am fost putin apropiati fizic unul de altul, dar lucrurile au inceput sa se schimbe incet.

Mai devreme cand i-am propus sa fie ca “am nevoie de putin timp, imi place, fara indoiala in asta, dar am nevoie doar de ceva timp sa

ma gandesc .“ dar acum îmi dă scuze ca “dacă te-am angajat și nu ne căsătorim atunci voi fi foarte rănită și nu vreau să se întâmple așa că putem fi doar prieteni.Earlier am refuzat să fiu cu ea, deoarece am fost puțin fizic și mi-a fost imposibil să fiu “prietena ei” și să fiu foarte sinceră când a spus că i-am plâns în fața ei a fost jenantă, dar nu- Nu stiu de ce, dar nu ma puteam controla. Apoi a spus ca nu plange si apoi am inceput sa vorbim in mod regulat, dar exista un zid intre noi doar de prieteni. Nu stiu ce a facut totul sa se schimbe, nu am ajuns nici macar la știu că fata care mă folosește pentru a mă iubește nu vrea să se angajeze cu mine (am fost în multe relații, dar de fiecare dată lucrurile erau exact opuse față de ceea ce sunt de data asta).

altfel, din cauza mea si, uneori, din cauza ei .. am inceput sa ma irit de tot ce merge pe.So i-am spus odata ca nu vreau sa fiu cu y ou mai vreau sa stau in picioare e de ajuns, tu cant ma angajezi si nu pot trai cu asta pentru ca ma irita foarte mult, si a spus ca nu voi vorbi cu ea de la maine incoace, a inceput sa planga strigand ea ma implorat literalmente sa nu o las asa, dar m-am oprit si din ziua urmatoare, cand m-am trezit, am vazut 7 msgs cerand “baby good morning, mwah” (acesta este mesajul ei de zi cu zi dupa ce se trezeste) “hei a fost”, “ce faci” etc.

Nu am raspuns nimanui, dar pana dupa amiaza mi-a trimis din nou mesajul sa vorbesc cu ea dar tocmai am raspuns ca nu pot vorbi. și apoi a trecut ziua când mi-a ținut mesaje toată ziua în fiecare jumătate și oră
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Coaching de relatii ample