Modul În Care Depresia Afectează Relațiile:video-chat

Depresia este un supe otrăvitoare legate de emoții dăunătoare care se extind pentru mult mai mult decât a prezis perioada de timp. Cei mai mulți oameni care au o problemă cu depresia sunt incapabili să simtă emoții la fel ca bucurie, fericire, sau chiar tristețe. Acești oameni devin amorțiți și fără culoare. Vom explora modul în care depresia afectează relațiile în acest articol.

Relațiile sunt, fără îndoială, un bun simț al echilibrului între sentimente și ego. Aceste conexiuni individuale delicate, de obicei, sunt pe deplin dependente de modul în care vă conectați la alții. În mod normal, oamenii deprimați devin fie se retrag, fie devin capricioși și violenți. Indiferent de direcția în care se schimbă, situația poate face depresia, dar relațiile de familie greu de gestionat, mai ales pentru persoanele cele mai apropiate cu ei.

Consecințe negative

Impactul depresiei poate afecta grav fiecare factor al vieții conjugale a cuplului. Împreună cu stresul legat de viață, soțul deprimat ar putea aduce o taxă destul de greu pe dvs. de înaltă calitate a căsătoriei. Motivul fiind wellness psihologic și, de asemenea, relațiile neplăcute sunt, de obicei, împletite direct. Acest impact negativ al depresiei, de obicei, nu este legat de soțul depresiv special încă influențează cealaltă jumătate în același timp.

Incidentele pozitive tind să fie adesea ignorate.

Când un anumit partener este deprimat, acea depresie colorează în jurul relației. Indiferent de incidentele pesimiste care se întâmplă să fie privite și mai mult într-un mod negativ, situațiile simple vor fi, de asemenea, interpretate prost, iar incidentele pozitive sunt, de obicei, ignorate. Persoana deprimată ajunge cu ochelari de cal pe care le va ține departe de auz și văzând toate pozitive și perspective direct în fața lor. Chiar dacă acești oameni le-ar putea observa, ei, probabil, nu ar avea acțiunea de a continua.

Pare să-și piardă interesul

Soțul depresiv particular, de obicei, pare să-și piardă interesul pe parcursul activităților care ar purta întotdeauna fericire și poate întâlni chiar epuizare și, de asemenea, apatie. Un sentiment despre dragoste și libido se poate dovedi a fi tocit în cazul în care partenerul este deprimat. Maiorul în cauză este faptul că partenerul depresiv poate înțelege greșit că s-ar putea ca el sau ea să nu mai fie îndrăgostiți de soțul său.

Simte-te detașat.

Conform datelor, mulți oameni deprimați se simt detașați de ceea ce se întâmplă, ca și cum s-ar bucura de un film. Ar putea exista un sentiment unic de singurătate, izolare față de alți oameni și chiar ar dori să stea departe de contactul social. Mai mult, ar putea exista un sentiment de nefericire, deznădejde, tristețe și umilință. Sau chiar ar putea exista sentimente de disconfort, anxietate, frustrare, sau amorțeală mentală.

Scufundându-se mult mai jos și chiar mai jos în lipsa de speranță

O altă problemă majoră modul în care depresia afectează relația este faptul că soțul unui partener deprimat se transformă în subliniat prin mediul depresiv și, de asemenea, energie negativă din relație. Depresia poate fi văzută ca infecțioasă odată ce se strecoară direct în aspectul soțului, comportamentul, emoțiile, interacțiunea, obiceiurile, precum și răspunsurile. Dacă acest lucru se întâmplă, soțul și soția pot simți că într-adevăr se scufundă mult mai jos și chiar mai jos în disperare.