Linia de Flirtare se concentrează într-adevăr pe femei?

Atunci când încearcă să ajungă femeile la baruri și cluburi de noapte, o mulțime de bărbați încă folosesc complet linii de flirt desemnate și învechite, cum ar fi: “Este cald aici sau poate că este pur și simplu tu?” Sau “Dacă aș putea aranja alfabetul, d pune U și că am împreună “. Faptul este că nu există nimic care să transforme o doamnă mai repede decât să folosească așa-numitele linii ca acestea.

Mai degrabă de a utiliza aceste linii teribil de a lua, există mai multe tehnici de flirt de mult mai puțin de încordat pe care le puteți folosi ori de câte ori te apropii de femei. Acestea vă pot ajuta să obțineți mult mai mult succes și nu veți avea nevoie de ea pentru a obține pierdut după ce ați făcut doar prima teză.

Cea mai ușoară metodă de a crea o primă impresie cu o doamnă ar fi să complimenteze aici. Acum, prin compliment aici, nu vorbesc doar despre a se ridica aici și a spune: “Bună, superbă, ești uimitoare”, pentru că este aproape la fel de rău ca și folosirea unui sponsor de chat cheesy, totuși vreau să spun o metodă ca să o complimentezi la un nivel mult mai profund, într-un mod care va scoate în evidență că într-adevăr trebuie să se concentreze asupra ei și o poate face să se simtă mai bine despre ea însăși.

Doar declarând că arată uimitor într-adevăr este ușor și nu are nici o imaginație, de aceea este ceea ce majoritatea bărbaților vor face atunci când încearcă să o vorbească. De aceea, ea va dezvolta de curând apărare și veți fi închisă mai jos de ea, înainte să aveți chiar posibilitatea de a termina ceea ce spuneai. Totuși, dacă veți găsi o metodă care să-i complimenteze sinele interior și nu doar aspectul ei, se va simți flatată și vă va oferi și o șansă mult mai bună.

Mai bine decât să purtăm acest lucru este prin folosirea efectului de multiplicare, prin amestecarea a mai multe complimente compuse toate într-o propoziție, într-o manieră care nu va flatar aspectul ei personal, dar, de asemenea, ceva despre stilul ei de asemenea. Permiteți-mi să vă ofer un exemplu bun pentru a crea mtss este puțin mai clară.

Spuneți, de exemplu, că pune pe niște cercei frumoase care se încurcă în jurul pomeților, puteți să o complimentezi pentru că vă bucurați de cerceii pe care îi îmbracă și ei își prezintă cu adevărat obrajii. Un alt exemplu ar putea fi obținerea în jurul nuanței rujului ei și declarând că arată cu adevărat de zâmbetul ei. Trebuie să înțelegeți conceptul general al ceea ce spun acum, nu doar complimente de ea în numele ei arată, ceea ce ea a completat pentru a accesoriza aspectul ei prea.

De ce funcționează foarte bine, se învață că te-ai compensat concentrându-te pe ceva diferit de aspectul pe care l-ai considerat nu numai aparent, așa se întâmplă aproape orice alt om. Femeile fac timp să-și perfecționeze aspectul, făcând un efort mare, încercând să o facă bine, dacă o puteți complimenta într-o manieră care o face să creadă că toate acestea merită, aceasta o va face să se simtă bine. Un factor important pentru tine personal, deoarece va avea imediat sentimente pozitive față de modul în care o simți.

Factorul cu adevărat uimitor este că puteți practica această metodă oriunde și puteți lumina câteva zile de femei, deși faceți acest lucru. Aceasta înseamnă că, în ceea ce privește timpul pe care doriți să îl utilizați, veți avea o perfecționare. Data viitoare când optați pentru un espresso, încercați să căutați o cale de a merge cu doamna din spatele tejghelei în acest fel sau, poate, chiar și de prietenii dvs. de sex feminin. Practicandu-se pentru a atinge perfectiunea si va deveni in curand natural.

Luați în considerare obținerea de exerciții, precum și pentru mai multe sfaturi de flirt mare, care funcționează mult mai bine decât orice linie de flirturi corny, du-te la site-ul Flirting pentru bărbați, făcând clic pe hyperlink-ul de mai jos.