Evitarea Heartache – Cinci sfaturi pentru a vă ajuta să evitați relațiile proaste

Nu există lipsă de sfaturi despre relații disponibile pentru femei. Majoritatea acestor sfaturi se referă la obținerea unui prieten și la rezolvarea problemelor care apar în dvs.
relaţie. Cu toate acestea, se pare că există o lipsă de sfaturi despre evitarea durerii prin învățarea cum să evitați bărbații răi. Cum eviți aceste relații proaste?

Pe cine cauți?

Voi petreceți mai mult timp încercând să atrageți bărbați decât petreceți să decideți ce tip de bărbat vreți să atrageți? Acum nu vorbesc despre vise de a atrage omul tău fantezist, domnul dvs. Perfect. Vorbesc despre atributele de care ai nevoie în omul tău ideal.

Cu toate acestea, asigurați-vă că lista dvs. nu are contradicții. Nu vă puteți aștepta să aveți un om care este tipul tăcut puternic și apoi așteptați ca el să se deschidă și să împărtășească sentimentele sale cu dumneavoastră. Trebuie să decideți care dintre cele două este mai importantă. Acest lucru vă va ajuta să evitați durerile de inimă și să fiți blocați într-o relație cu omul rău.

Stabilirea limitelor

Frontierele, “distrugătorii”, “acestea sunt lucrurile care vă spun că cu siguranță nu doriți o relație cu acest om. În plus față de lista dvs., există câteva lucruri care sunt întotdeauna “distrugătoare” – acestea includ abuz fizic sau emoțional, activități criminale și dependențe. Dacă încerci să eviți durerea, nu intri într-o relație cu un bărbat care are oricare dintre aceste probleme.

În ceea ce privește lista dvs. de limite, trebuie să decideți aceste lucruri înainte de a intra într-o relație. Odată ce sunteți implicat într-un om, fie romantic, fie fizic, este prea ușor să renunți și să faceți scuze.
Pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra acestor limite, împărtășiți-le cu un prieten. În acest fel, când începi să te plângi de noul tău bărbat, îți poate reaminti cu ușurință că ai jurat că nu vei întâlni niciodată un bărbat care a arătat semnele acelui “distrugător”. “Uneori trebuie să ți se amintească dacă eviți durerea.

Aflați semne de avertizare

Sunteți răniți de aceleași tipuri de bărbați sau de aceleași situații romantice mereu? Ați încercat să evitați durerea, dar vă pare întotdeauna să vă găsiți? Poate că aveți un radar defect de om. Ai nevoie de acest radar pentru a evita întreruperea durerii. Radarul dvs. omul preia semnele de avertizare timpurie că sunteți cu omul rău. Vă poate arăta că noul dvs. om este probabil un trișor, alcoolic, agresor sau orice altceva pe care încercați să-l evitați. Fără acest radar, nu poți sorta pe oamenii răi să-i găsești pe cei buni. Cea mai bună modalitate de a învăța despre semnele de avertizare este să citești sfaturi despre relații pentru femei despre cum să vezi bărbații răi.

Ferește-te pentru atragerea instantanee

Există un astfel de lucru ca “dragostea la prima vedere?” S-ar putea întâmpla. Cu toate acestea, dacă vă uitați la relațiile în care știau instantaneu că vor fi împreună, se întâmplă mult mai mult decât atragerea. Ei au chimie, și asta nu a fost instantaneu. Sa dezvoltat de-a lungul timpului.

O atracție instantanee vă poate duce în relația rău pe care doriți să vă îndepărtați atunci când evitați durerea. Dacă te simți instantaneu atras de un bărbat, oprește-te și dai seama de ce? Dacă nu vedeți niciun întrerupător major, puteți să-l cunoașteți mai bine. Cu toate acestea, amintiți-vă să-l încetiniți. Atracția nu este chimia. Iar când simțiți o atracție puternică pentru un bărbat, este mai bine să continuați cu prudență dacă evitați durerea.

Ascultă-ți instinctele

Acest lucru este valabil pentru fiecare fază și etapă a relației dvs. Acesta este cel mai puternic instrument pe care îl aveți în evitarea apăsării. Uneori, senzația de intestin este singurul semn de avertizare pe care îl ai că nu este ceva potrivit. Nu puteți ignora aceste instincte, mai ales într-o relație. Acesta este unul dintre cele mai repetate sfaturi oferite de experții în relații, pentru că este atât de adevărat.

Ați evitat durerea sau ați mers direct în ea? Atâta timp cât sunteți clar cu privire la nevoile și dorințele relației dvs., veți găsi omul perfect pentru dvs. Trebuie doar să știți ce om căutați, să vă stabiliți limitele și să știți ce să urmăriți. Făcând aceste lucruri vă va oferi o șansă mai bună de a evita agresiunea și o șansă mai bună pentru o relație de dragoste cu domnul dvs. dreapta.

Vă doresc succes în viață și dragoste,