Cum să se ocupe de infidelitate în căsătorie?:video-chat

Infidelitatea, sau “înșelatul” este o mare problemă pentru o căsătorie sau orice relație.

Indiferent de care parte este problema, de cele mai multe ori nu există cauze multiple pentru infidelitate în căsătorie. Unul dintre cele mai importante lucruri de ținut minte este acesta.:
Nu arunca vina imediat.

Evident că ești rănit. Dar obtinerea supărat, de asteptare nume și argumentând nu nimeni nici un bine, și va eradica, probabil, orice șansă de a salva sentimentele pentru fiecare alte și căsătoria ta. Fii înțelegător – înfruntă problema, dar încearcă să afli care e rădăcina ei. Desigur, o viață sexuală mai puțin sănătoasă va fi cel mai adesea cauza infidelității în căsătorie. Totuși, trișatul nu e răspunsul. Amintiți-vă,

Fii deschis când vorbești despre sex.

Întreabă-ți partenerul dacă există probleme pentru el sau ea în viața ta sexuală. Identifică că trișatul nu este răspunsul și încearcă să găsești soluții. Dacă nu puteți face acest lucru singur poate doriți să caute îndrumare de la un prieten, sau consiliere profesională.

Dacă puteți fi suficient de calm pentru a aduce problema în aer liber ca aceasta, atunci sunteți bine pe cale de a avea o șansă de a fi fericit din nou împreună și funcționează bine ca un cuplu. Dar dacă infidelitatea în căsătoria ta a lăsat relația rece, sau amară, sau plină de furie, cel mai bun lucru pe care îl poți face este

Lăsați-vă singuri.

Lăsați relația voastră să respire. Infidelitatea poate rezulta din sentimentul sufocant sau legat de căsătoria ta, și dacă furia apare cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine și unul pe altul este pur și simplu să nu se vadă unul pe altul pentru o vreme.

În cel mai bun caz, voi doi vă puteți descurca singuri cu emoțiile neconstructive și vă dați seama că infidelitatea nu este sfârșitul lumii – dacă încă mai vreți să fiți împreună după aceea, atunci căsătoria voastră poate fi salvată. Dacă nu, s-ar putea să nu poți face față infidelității în căsătorie până la urmă și e timpul să ne îndepărtăm unul de celălalt.

Să sperăm că nu este cazul. Să sperăm că te poți descurca cu infidelitatea în căsnicia ta, fiind matură și gândindu-te la termen lung. Dar dacă știi că nu poți face față acestei probleme pe cont propriu, dar totuși doriți să fie împreună, dacă sunteți în între cele două extreme așa cum au fost, atunci aici sunt unele sfaturi și pași pentru a urmări pentru a obține căsnicia ta din nou pe drumul cel Bun:

În cel mai rău caz, îți prinzi partenerul în flagrant cu amantul lor.

Acesta este într-adevăr cel mai rău lucru care se poate întâmpla la căsătoria ta, și s-ar putea crede că este sfârșitul. Dar nu vă lăsați unul pe altul să plece fără să vă confruntați cu subiectul.

Poate că partenerul tău s-a angajat în acte de infidelitate în timpul căsătoriei de mai multe ori, sau cu mai mulți parteneri diferiți: dacă acesta este cazul partenerul tău trebuie să vadă cum este fără tine. Poate sună dur, dar e greu să trișezi. Din nou, lăsați-vă singuri.

Nu te năpusti și dă – le o scuză să creadă că au avantajul-spune că cel mai bun lucru de făcut acum este să-i dai căsniciei tale puțin spațiu și timp pentru a rezolva problema. Dacă, după ceva timp, lucrurile se liniștesc și crezi că mariajul tău merită să te implici din nou, sună-ți partenerul, sau vezi, încearcă din nou.

Dacă lucrurile se simt mai bine, atunci aveți nevoie pentru a obține o promisiune de la partenerul tau, stabili unele reguli de bază, și de a afla în cazul în care problema vine de la și ce se poate face pentru a face față cu infidelitatea. Dacă ajungi atât de departe, ești pe drumul spre recuperare – nu va fi ușor pentru tine să fii partenerul tău, dar dacă vă iubiți, merită să încercăm.

Acum spune că ai găsit dovezi, orice ar fi-mesaje text pe telefonul partenerului tău sau pe site-uri de socializare, îmbrăcăminte, orice îți apare ca dovadă de infidelitate.

Ceea ce trebuie să faceți este să se confrunte cu problema și partenerul tău – nu fi nepoliticos sau incita furie sau să încerce și alege o luptă – care nu va duce la nici un rezultat bun pentru oricare dintre voi. Întreabă-l pe cel pe care l-ai aflat și cere-i lămuriri.

Dacă există o explicație validă atunci mare – nu te mai îngrijora! Dar dacă tu crezi că ai motive să te îndoiești, și îți cunoști partenerul mai bine decât oricine, știi când mint. Dacă mint, ai o problemă reală.

Din nou, a deveni furios sau a aduce argumente vechi nu va rezolva problema. Rămâneți calmi, dar fiți puternici, spuneți-i partenerului că lucrurile trebuie să se schimbe și că nu puteți rămâne împreună dacă lucrurile continuă în acest fel.

Spune-le că vrei să ai de-a face cu infidelitatea în căsătorie și să admiți că ar putea fi în ambele părți în cazul în care problema se află.

Cele mai importante lucruri de amintit atunci când se ocupă cu infidelitatea în căsătorie sunt acestea:

Gândește-te rațional la situație și acordă-ți timp să te gândești la asta. Amintiți-vă cât timp ați fost împreună, cum v-ați simțit și simți unul pentru celălalt și cât de mult efort ați pus în relația.

Nu vrei să arunci ani buni de căsnicie pentru o singură greșeală-asta e tot ce poate fi! Dacă lucrurile nu merg bine în dormitor, vorbește despre asta! Înfruntă-ți problemele sau vor crește.
Dacă vrei cu adevărat să te ocupi de infidelitate în căsătorie și să depășești problema, o poți face împreună. Fii pozitiv și gândește – te la lucrurile bune care au ieșit din relația ta-acest lucru nu trebuie să fie sfârșitul!