Cum să scapi de o relație abuzivă?:video-chat

Ce este o relație abuzivă?

Abuziv înseamnă orice fel de relație (nu întotdeauna intim, ar putea fi, eventual, relație) ori de câte ori cineva este întotdeauna profitat de, împins să întreprindă lucruri pe care nu vor dori să facă sau, eventual, să fie rănit. E posibil ca acești oameni să nu-și dea seama că au fost răniți. Durerea ar putea fi atât fizică cât și psihologică. Dacă doriți să aflați cum să ieșiți din relații abuzive, poate că este necesar să citiți acest articol chiar acum. La nivel global, aproximativ 1 din 3 femei sunt acum abuzate. De obicei, bărbații nu sunt scutiți frecvent de astfel de circumstanțe. Prin urmare, dacă credeți că sunteți singur, mai bine te gândești din nou. Citiți aceste sugestii acum despre cum să ieșiți din relații abuzive, astfel încât să puteți începe o nouă viață.

Identifică-Ți Propria Valoare.

Va trebui să știi exact că nu meriți exact ceea ce face soțul tău pentru tine. Cu excepția cazurilor în care determinați că sunteți credibili de o viață fericită și sănătoasă căsătorie, precum și s-ar putea crede că este greu să renunțe la relația de căsătorie. Altfel, dacă o faci, s-ar putea să apari cu următorul soț violent. De îndată ce veți învăța cum să vă apreciați mai mult, care este cu siguranță în cazul în care vă va extrage capacitatea de a lăsa afară relația dificultate.

Învață să spui nu.

Dacă doriți să aflați cum să obțineți o relație abuzivă, atunci ar trebui să se ocupe de mici probleme mai întâi. Pur și simplu pentru că supus la soțul tău, vă permite nimic până la partenerul tau. Cu toate acestea, dacă doriți să începeți să supraviețuiască pentru tine, este recomandabil să fie gata să spună nu atunci când este necesar.

Uită-te la amenințări serios.

 

De fiecare dată când partenerul dumneavoastră începe să vă amenințe, sunteți sfătuit să raportați autorităților respective cât mai curând posibil. Nici să nu te gândești că soțul tău ar putea încerca să te sperie. Este posibil să fi observat și citit în detaliu dovezi pentru a dovedi contrariul.

Nu te mai amăgi singur.

În acest stadiu, s-ar putea să aveți procese de gândire secundară. Trebuie să înveți să nu te mai amăgești singur. Să nu crezi că soțul tău se va schimba. Cel mai probabil, vor avea doar mai abuziv. Indiferent de cât de mult îl iubești, nu ar trebui să stai lângă ei ori de câte ori te bat, indiferent dacă în formă fizică sau chiar verbal.

Spune Cuiva.

Spune unui prieten apropiat, rudelor sau chiar cuiva pe care nu-l cunoști cu adevărat. Fizic sau psihologic, abuzul tău poate ajunge într-o anumită măsură încât nu-l mai poți controla. S-ar putea escalada în nimic, la toate atât de obositoare că se întâmplă să fie aspirat în miez; sau chiar mai rău scenariu se întâmplă să pună în pericol viața. Nu ține aproape totul pentru tine. Exprimă-te cu cineva imediat. Nimeni nu are dreptul la abuz fizic sau mental pe nimeni. Nimeni!