Cum să flirtezi fără a privi disperați

Sunteți interesat de un tip și aveți nevoie de sfaturi de flirt pentru femei? Voi deseori căutați disperați pentru că nu sunteți siguri cum să flirtezi calea cea bună? Ești prea frică să flirtezi cu bărbați pentru că nu știi cum să faci asta? Atât de multe femei încearcă să flirtească, dar ajung să o ia prea departe. Se îmbracă provocator și fac toate lucrurile care îi fac să pară disperați. Apoi, există femei care sunt prea frică să încerce pentru că nu vor să pară disperate sau să fie respinse. Indiferent de categoria în care vă potriviți, aceste sfaturi de flirt pentru femei vă vor ajuta să flirtați ca un pro!

Flirtul sfaturi pentru femei poate fi greu să vină, prin urmare, dacă sunteți în căutarea pentru cele bune. Unele sfaturi de flirt pentru femei sunt sfaturi extrem de proaste. Aveți grijă de sfatul pe care îl ascultați. Aceste sfaturi de flirt pentru femei sunt sfaturi care te vor păstra din privirile disperate, nu îți vor sacrifica integritatea și te vor observa.

Sfat # 1: Nu faceți niciodată prima mișcare. Lasă-l să fie cel care cere data sau numărul tău. Dacă inițiezi relația, te uiți disperată. De asemenea, riscați să-l intimidezi și să vă distrugeți șansele de a ieși cu el.

Sfat # 2: Faceți-vă abordabil. Dacă sunteți întotdeauna înconjurat de alte femei, este prea frică să vă abordeze. Încercați să stați la o masă ce citește sau se joacă cu telefonul. Acest lucru îi va da o invitație deschisă să vină și să stai lângă tine. De asemenea, zâmbetul tău te va face să pari mult mai accesibil.

Sfat # 3: Lăsați un pic de imaginație. Da, vrei să te îmbraci sexy, dar este important să-l păstrezi clasic. Nu trebuie să arătați totul pentru a vă arăta sexy. Concentrați-vă doar pe accentuarea caracteristicilor dvs. pozitive și pe alegerea tonurilor care vă complimentează tonul pielii. Evitați orice lucru care să prezinte sclipire prea mare sau să fie mai mare decât chiar deasupra genunchiului.

Sfat # 4: Foarte puține femei recunosc puterea de atingere. Atingerea poate trimite valuri de sentimente prin corpul său care îl vor atrage. Când vorbiți, puneți ușor mâna pe braț. Dacă umbli pe lângă el, sparge-ți mâna cu a ta sau pune-ți mâna pe spate.

Sfat # 5: Prea multe complimente pot duce un tip să creadă că ești disperat. Pentru a scutura lucrurile putin, incercati unele tachine blânde. Evitați să tachinați despre lucruri care ar putea afecta sentimentele sale și nu o puteți lua prea departe. Nu vrei să-l jignesti. Vrei doar să știe că nu ești fals sau disperat.

Sfat # 6: Dacă primește numărul dvs. și vă sună sau trimite text, trebuie să evitați să îl sunați înapoi, să îl trimiteți înapoi sau să răspundeți la apelurile sale imediat. Fiind prea dornic să răspundă la apelurile sale sau la mesajele text transmite mesajul pe care l-ați așezat în așteptare pentru a apela sau a scrie. Acest lucru spune DESPERATE! În schimb, așteptați cel puțin o oră înainte de a returna mesajele și apelurile.