Cum să faci un bărbat să te Adore:video-chat

 

fă un bărbat să te adore a fost doar o întâlnire și deja simți ceva puternic pentru el. Poate că te sperie puțin, dar ar trebui să știi că nu e ceva neobișnuit. De multe ori, tot ce este nevoie este doar o dată pentru a găsi persoana care sunt menite pentru. Deci, dacă simți că l-ai găsit, dar nu ești sigur dacă simte la fel, urmează aceste sfaturi. Află cum să faci un bărbat să se îndrăgostească rapid de tine fără să-ți riști șansele cu el.

 

Ultimul lucru pe care orice fată vrea este de a găsi Domnul potrivit dar sperie-l de pe spunându-i cum te simți prea repede.

Dacă simți nevoia să-l suni și să-l inviți la o altă întâlnire, așteaptă. Au trecut doar câteva zile sau săptămâni de când v-ați cunoscut, și vrei să-i spui că-l iubești. Dacă nu vrei să fugă și să nu se mai întoarcă, asigură-te că nu-i spui încă cele trei cuvinte. Simți că el e alesul pentru tine, așa că vrei să eviți să faci ceva care l-ar speria pentru totdeauna. Majoritatea femeilor nu-și dau seama că bărbaților le ia ceva mai mult să se îndrăgostească. Au nevoie de mai multe interacțiuni și conversații înainte ca inimile lor să se deschidă.

 

Amintiți-vă că el nu poate simți la fel ca tine, încă. Vrei să aștepți să-l faci pe prietenul meu să mă iubească înainte să începi să-i spui ce simți. Să ieși cu el în mod regulat e suficient să-i spui că ești interesată de el. Și el va primi semne și mai evidente de la tine când voi doi începeți să vă sărutați din ce în ce mai mult. Deci, amintiți-vă că, în cele mai multe cazuri, acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele și dacă el nu are nici un indiciu despre relații, el știe deja vă place de el. Așa că nu te grăbi să-i spui că-l iubești. Va rămâne pe aici, mai ales dacă voi doi continuați să vă vedeți în mod regulat.

 

Nu lăsa gelozia să intervină între voi doi. Poate nu-ți place să-l vezi vorbind cu alte fete, dacă e adevărat, trebuie să-ți dai seama că e cu tine și nu cu ele. Doar pentru că vorbește cu o altă femeie nu înseamnă că vrea să fie cu ei și nu cu tine. Poate că este doar prietenos și îi place să socializeze, în cazul în care este cazul, nu lăsați-l să stea în calea relației voastre. El este cu tine pentru un motiv și nu este interesat în intalniri oricine altcineva în acest moment. Așa că dacă nu vrei ca asta să se schimbe, continuă să faci ceea ce faci și ține gelozia închisă înăuntru.

 

Evitați lupta la fel de mult ca tine poate. Argumentele trebuie să se întâmple în orice relație.

Fie că vă certați pentru un anumit subiect cu cel mai bun prieten sau vă certați despre ce restaurant să mergeți cu omul vostru. Dacă nu vă place obtinerea în lupte, cel mai bun lucru pe care trebuie să faceți este de acord să nu sunt de acord. Tu și omul tău nu veți fi mereu de acord asupra acelorași lucruri. Poate îi place un anumit tip de mâncare și nu-ți place, nu vrei să-i spui că disprețuiești alegerea lui. Să fii într-o relație de succes înseamnă să te înțelegi bine unul cu celălalt. Trebuie să înveți cum să te bucuri de lucrurile pe care îi place să le facă și el trebuie să învețe cum să se bucure de ceea ce îți place să faci.

 

Să fii spontan e un mod sigur de a intra în inima unui bărbat. În primele etape ale unei relații chiar vrei să-l ții pe bărbatul visurilor tale pe picioare. Dacă nu știe la ce să se aștepte de la tine, îi vei păstra interesul. Ia inițiativa de a planifica unele date și apoi surprinde-l. Nu trebuie să fie ceva elaborat sau scump. Un picnic neașteptat sub stele sau poate un jogging prin dealurile din apropierea casei tale este de ajuns. Cheia este să faci lucruri pe care el nu s-ar aștepta să le faci. Dacă reușești asta, va începe să te vadă ca pe un mister despre care va dori să descopere mai multe.

 

Desigur, este aproape de la sine înțeles că a fi sincer și autentic este o necesitate atunci când încerci să capturezi inima unui om. Arată – i adevăratul tu, defectele și restul. Oricât de mult am crede că bărbații vor un partener perfect, le plac micile detalii despre tine care nu sunt ideale. Dacă te cunoaște cu adevărat de la început, se va simți mult mai în siguranță deschizându-se în fața ta.