Cum să faci atunci când nu se mai simte ca dragostea:video-chat

Dragostea nu se simte rău, nu arată rău, și nu este rău! Vrem să ținem un discurs adorabil și să nu fim urâți! Ura nu este o mare parte din căsătorie și atunci când doriți să întrebați oamenii de ce au vrut să se căsătorească, “ura” nu este, de obicei, răspunsul. Deci, ce se întâmplă în timp ce tu și alții sunteți doi ani sau chiar o mulțime de ani aproximativ 10 peste în căsnicia ta, fiorul și euforia iubirii se face și recâștigat de furie, durere de durere, și presiune care cresc Toate cauza căsătoriei tale? Dragostea se simte ca o naștere în căsnicie. Pe de altă parte, ar putea fi, ea a ridicat vechi cu sex tranzacțional, copii, locuințe, stabilitate. Unde a făcut dragostea? Ce ar trebui să te duci?

Dragostea se simte ca viața de căsătorie? :

Cei mai mulți oameni simt pace, adevăr, divorț și apoi susțin că nu a fost menit să fie. Pentru că dragostea adevărată se învechește sau permite să apară tulpini asupra relației. Dragostea adevărată întotdeauna se simte ca Magic, romantic, și bun și atunci când nu se simte ca, oamenii caută peste tot. Adevărata relație de dragoste îndurată și este un angajament față de sine, relația va depăși aceste lucruri la un nivel mai profund. La bine și la rău până când moartea vă va face jurămintele de nuntă, bogații sau săracii au făcut parte din motivul pentru care nu sunteți. Prin toate acestea, sunteți de partea ta, astfel încât să știți valul jurământ soțul se referă la toate situațiile de viață. Nu există nici un punct de pornire sau oprire într-un cerc, pentru că inelele tale, un simbol al promisiunii de durată.

Crezi că dragostea se simte ca un discurs de ură? :

Căsătoria a două persoane din relația lor, publicul, și care este ajustat de proces. Este o legătură care durează până la moartea a doi oameni să se alăture, dar este tăiat scurt de divorț în creștere. Desigur, șapte sau opt pe parcursul unei relații care poate dura zeci de ani, ceea ce se întâmplă foarte mult. Personalități, vârsta trupurilor, și schimbări în ceara iubirii romantice și descreștere. Nici un conflict de căsătorie liber. Ceea ce sunt capabili să îndure un cuplu de modul în care conflictele sunt tratate. Deci, cum vă gestionați problemele care apar în mod inevitabil? Și cum poți ține scânteia vie? Nu poate fi vorba de cuvinte urâte. Aceasta este o lume alternativă de a simți dragostea transferată în discurs de ură.

Ești sigur? Deși le arăți adevărata ură, dar mulți dintre ei cred că asta e dragoste adevărată. Ce crezi despre subiectul real? : Adesea spun că mariajul nu este sfârșitul calificării rasei vieții. Cea mai mare parte important în viață service data simt ca un mod obișnuit de viață. Te gândești la subiect? Evident, mă refer la adevăratul subiect pe care îl află. Dragoste, ură, destrămare, toate astea se pot întâmpla în căsătorie și fără căsătorie. Dar unele probleme externe se întâmplă adesea pentru alegerea eroului care vrea să trăiască mult prin discurs de ură care se simte ca dragostea .