Cum Să Ai O Relație De Succes Și O Căsnicie Fericită:video-chat

Fiecare cuplu căsătorit se va gândi inevitabil, la un moment dat, cum să aibă o relație de succes cu partenerul său de viață. Desigur, toată lumea vrea o familie sănătoasă după ce se căsătoresc.

De fapt, majoritatea căsătoriilor au început bine la început. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, o serie de căsătorii devin acre și dure. Cercetările arată că cele mai multe cupluri care au experimentat aceste schimbări în căsătoria lor vor căuta modalități de a salva căsnicia lor.  Este întotdeauna bine să luăm măsuri de precauție pentru a preveni o astfel de întorsătură negativă a evenimentelor. Prevenirea este mai bună decât vindecarea, după cum se spune. Acum, aici e un sfat pentru tine de a avea o relație de succes – există cinci chei la o relație de succes că va trebui să fie conștienți de.

5 Chei pentru o relație de succes

1. Prioritizează-te.

Dacă cea mai mare prioritate din viața ta ești tu însuți, fie că este fizică-înțeleaptă, emoțională-înțeleaptă, intelectuală sau chiar spirituală, nu te vei mai trezi dimineața în fiecare zi, gândindu-te că te-ai făcut un sclav financiar pentru familia ta sau doar furnizorul lor de masă de ani de zile.

Ar trebui să-ți încurajezi soțul să-și acorde prioritate de la începutul căsniciei tale. În acest fel, veți putea să vă bazați unul pe celălalt în vremuri dificile. Dacă partenerul tău nu se simte fericit să rămână în căsătorie, sunt șanse să nu încerce să se împace sau să rezolve lucrurile când lucrurile se înrăutățesc.

2. Fii tu însuți.

Ești tu însuți. Nu te amăgi că ești partenerul tău. Trăiește așa cum vrei să trăiești chiar și după ce te căsătorești.

Femeile din diferite părți ale lumii, de obicei, au căzut la tendința de a “fuziona” viața lor cu a soțului lor.uneori, acest lucru se întâmplă și bărbaților. Acest fenomen este ceea ce numim “co-dependență”.

Odată ce realizezi că îți “asimilezi” viața cu a soțului tău, încearcă să ieși din starea aia. Cere sau Lupta pentru drepturile tale de a fi propriul individ. Să te aștepți la același lucru și de la soțul tău. Când o persoană încearcă să trăiască viața altei persoane, căsătoria începe să se destrame.

3. Să creștem împreună.

Dacă partenerul tău este un om, el sau ea va tinde să crească, și pe măsură ce cresc, se schimbă. Asta e natura vieții. Creșterea poate avea loc fizic, emoțional, intelectual sau chiar spiritual. Creșterea poate avea loc într-o clipă, sau poate avea loc treptat în timp. Cu toate acestea, creșterea este un fenomen inevitabil pe care cuplurile nu-l pot evita.

Să ne gândim la asta. Părinților le place să-și vadă copilul crescând. Și pe măsură ce cresc, se schimbă. De ce ar vedea cuplurile creștere în soțul lor orice diferit?

N-ar trebui să te temi de creștere. Pentru a avea o căsătorie de succes, trebuie să se aventureze prin etapa de creștere împreună cu soțul tău. Să-ți vezi soția evoluând într-o persoană mai bună ar putea fi la fel de distractiv ca și să-ți vezi copiii crescând!

Uneori, vei fi într-o situație în care nu ai putut înțelege de ce soțul tău decide să se schimbe. Țineți cont de faptul că sprijinul dumneavoastră este foarte important pentru soțul / soția ta. Gândiți-vă într-un alt mod, doriți ca soțul / soția ar sprijini decizia ta atunci când vă decideți să se schimbe?

Foarte des aud oamenii spunând, ” el (sau ea) nu este bărbatul (sau femeia) cu care m-am căsătorit.”Ceva nu e în regulă aici. Sau acest lucru este chiar mai rău, ” asta e doar modul în care sunt – nu mă pot schimba.”Aceste cupluri pur și simplu nu înțeleg ce face o căsătorie de succes!

4. Faceți lucrurile împreună și râdeți împreună!

Indiferent de provocările cu care vă confruntați, sau cât de stresantă este viața, faceți lucruri care vă plac împreună – doar pentru ca amândoi să râdeți cu voce tare. Oamenii spun că râsul e cel mai bun medicament. Crezi sau nu, momentele când un cuplu râde împreună sunt momentele care sunt profund imprimate în mintea lor. Ignoră asta pe riscul tău!

5. Rămâi loial tot timpul.…

Nu contează cât de rele devin lucrurile, nu recurg niciodată la o aventură cu o a treia persoană. Fără îndoială că s-ar putea experimenta entuziasmul pe care nu le-ați avut cu soțul tău, dar această ruptură de încredere este principalul motiv pentru care unele căsătorii se încheie în tristețe.

Încrederea care este încălcată de o afacere nu este niciodată ușor de recâștigat, chiar și cu ajutorul consilierilor profesioniști. O crăpătură e o crăpătură. Nu contează cât de bine o repari, nu are cum să se întoarcă la starea ei perfectă.

Dacă excitare este ceea ce căutați, atunci există o mulțime de alte moduri mai sănătoase pentru tine de a îmbrățișa acest sentiment.  Gândește-te la motivul pentru care te-ai căsătorit. Foarte des, răspunsul la această întrebare vă spune și cum să aveți o relație de succes cu soțul / soția.