Cum să ai încredere în abordarea acestei fete

Femeile sunt foame după bărbați care dau un mare nivel de încredere … în special celor frumoase. Unii bărbați sunt paralizați la vederea unei doamne frumoase, iar o femeie frumoasă poate observa insecuritate la o distanță de un kilometru de la un bărbat.

Pentru un tip, a fi frumos este un mic avantaj, dar este de o importanță nesemnificativă atunci când vine vorba de obținerea unui succes durabil cu viața dvs. de dating.

Vă întrebați de ce unii oameni intră neobservat în cameră, în timp ce alții sunt întâmpinați cu o ovație uimitoare.

Este în picioare ferm, neclintit, neîncastrat, fără să bea în timp ce vorbește cu o fetiță drăguță. Este în picioare să întrebe ce este problema când ceilalți scormonează. Are zâmbet sau dă impresia că ești responsabil.
Băieții tind să se îmbrace destul de greu cu lanțuri, bijuterii, brățări, sperând că se vor adăuga, dar aceștia pot deschide doar ușa, în timp ce doar încrederea te face să treci prin ea. Acum, este o poveste despre mine. Inițial, ca oricare alt tip de pe stradă, m-am temut să mă apropii de fete frumoase. Mi-a lipsit nivelul de încredere necesar pentru a crea o atracție la nivel de intestine. Mi se părea că limbajul și creierul meu se blochează și se înghesuie la simpla prezență de fete drăguțe.

Apoi am recurs la cele simple, nu foarte frumoase, pe care le-am considerat mai ușoare. Mi-ar lua ca pe “singura lor”, probabil pentru că au opțiuni limitate și știu că am fost frumos, cum unii dintre ei au spus, dar nu a funcționat așa cum speram că va fi … Am fost dezamăgit.

Am fost obligat să aflu de ce nu a funcționat niciodată și am învățat din experiențele mele eșuate. Mai târziu am înțeles lucrurile pe care le-am spus că nu ar fi trebuit să le spun, mi-am închipuit lucrurile pe care le-am făcut și mi-au manifestat nesiguranța. Am fost forțat să mă îmbunătățesc.

Am vrut cu adevărat să-i răspund fetelor frumoase ori de câte ori am sunat, dar am continuat să-mi înșel oportunitățile. Erau momente când adunam fete și spuneam lucruri diferite … Am încercat moduri diferite.
Știam că într-adevăr nu am reușit, dar am fost hotărât să reușesc. Deci, m-am dus la internet, am cumpărat cărți, am început să stau cu băieți care au cu adevărat succes cu doamnele. Am observat cât de nedrepte sunt pentru aceste doamne și se întreba de ce fetele se întorceu.

Apoi am observat că fetele frumoase nu se lipeau de băieții drăguți, ci de băieți duri.
Doamnele doresc bărbați care știu ce fac ei … Un bărbat mai puțin confuz. O doamnă ar prefera mai degrabă un bărbat care să spună: “Așa este bine să o facem” decât cea care îi oferă opțiunile și spune “ce luăm?” Îi dă impresia că nu ești responsabil

Femeile frumoase doresc un om care face 80% din deciziile și se dovedește a fi drept. O femeie frumoasă nu poate avea încredere în tine cu viața sau cu trupul ei, atunci când nu ai încredere în tine și când crede că nu merită, și nu merită când te trezești în prezența ei.
Femeile testează în mod inconștient admiratorii lor de sex masculin, cum ar fi când intri într-un bar cu o doamnă și ea spune: “Hai să stăm acolo” – arătând un anumit loc … Poți pur și simplu să urmezi … apoi întreabă ce ar vrea să facă Următor →.

OK, poate doriți să argumentați acest lucru, dar aici pur și simplu v-ați comportat ca și fratele ei copil. Nu spun că femeile rareori fac sugestii corecte și decente, dar este mai bine să începeți să sunați fotografiile de la început. Se bate într-o dimineață și-și dă seama că de fapt ești femeia în relație.
Femeile fac asta mult … încercând să testeze bărbații. Ar fi trebuit să observați acest lucru dacă veți petrece mult. De cele mai multe ori spun “Nu, hai să stăm acolo” – arătând spre alt loc, probabil într-un colț retras, protejat de ochii curioși ai mulțimii.

Femeile urmează băieți dominanți … unele dintre fetele drăguțe pot argumenta acest lucru, dar într-adevăr, femeile își petrec afară cu o mulțime de băieți răi dominanți și, într-un fel, iubesc faptul că comandă. Serios, vor ca cineva să-l privească, un tip dur, și nu ceva plăcut.

Nu a mai existat nimic altceva care să poată obține rapid un tip în lista “bunelor prieteni” decât să cumpere un prânz de lux și chiar să ia o cină. Aceasta sugerează că încercați să o cumpărați cu bani; acest lucru este diferit de încredere.

Aceasta sugerează că suntem ineficienți, încercând să ne adunăm prin cumpărarea de lucruri. Nu înțelegi? Cel mai bun lucru pe care îl puteți obține când cheltuiți excesiv bani pe o doamnă este numit “prieten bun”. Crede-mă, este un loc prost pentru orice tip romantic interesat de o fată.

O modalitate de a-ți construi încrederea atunci când vorbești cu o doamnă – privește în ochii ei, nu tipul de înger sau “tipul tău de poftă”. Vreau să spun că eu sunt omul. Există o modalitate de a arăta că prezintă nesiguranță, te face să te uiți speriat și nu suficient de bun. Niciodată nu-i dă-i impresia că poftești după ea.
Nu trebuie să vă fie frică să vă apropiați de orice fel de fată, atunci când stați ca “omul” ei își vor lua întotdeauna poziția de drept, dar când nu sunteți încrezători, le dați posibilitatea să vă ucideți autoritatea asupra voastră.
Când vezi o femeie who se ocupă de orice relație, indiferent de modul în care îi tratează pe bărbat, pur și simplu nu este vina ei, este doar blocată de o altă doamnă.

Există doar o modalitate perfectă de a ajunge mai presus de toate acestea. Faceți-vă temerile … ieșiți din zona dvs. de confort și încercați să alegeți fete – ridicați linii, discutați cu ele, dacă nu reușiți, încercați din nou. Dacă ați încercat, dar nu ați fost destul de buni, continuați să încercați până când sunteți suficient de puternici pentru a vă deplasa la cele mai dure.

Există o mulțime de fete drăguțe pe care ați putea dori să le începeți în cartierul dvs., nu o faceți o afacere de-a lungul vieții – nu este întotdeauna ușor, ci doar încercați. Încercarea este singurul prim pas înainte de orice succes;

dacă nu încercați, nu veți învăța și nu veți reuși până când nu încercați.
Nu există nicio magie care să creeze încredere, să provoace atracție și să aibă o relație de succes, cu excepția încercării și a muncii până când veți reuși.

Mai multe sfaturi de încredere în sine
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching