Cum Poți Îmbunătăți Relația Dintre O Mamă Și Un Avocat?:video-chat

Una dintre provocările cu care se confruntă femeile este gestionarea relațiilor juridice, în special a relațiilor cu o soacră cu care este greu să te confrunți. Unele soacre își critică fără încetare Nora pentru probleme foarte banale. De cele mai multe ori, au făcut-o ostentativ, și chiar Public. Majoritatea femeilor tinere din ziua de azi le e greu să accepte cererile nerezonabile, așteptările extreme și orele lungi de cicăleală. La naiba, nici măcar nu e mama ei! Totuși, dacă vrei ca mariajul tău să rămână în armonie, e mai bine să înveți să te descurci cu soacra ta dură. Dacă nu ai de-a face cu un psihopat, aici sunt câteva sfaturi pe care le puteți folosi de astăzi pentru a îmbunătăți relațiile și de a dezvolta o legătură cu mama ta-in-lege.
Top 2 Motive Pentru Care Soacrele Se Comportă Nejustificat

1. Frica-acest lucru este auto-explicativ. Te vede ca pe o competiție pentru dragostea fiului ei. Mamele se tem că fiul lor nu-i va mai iubi atât de mult în comparație cu faptul că nu s-a căsătorit cu tine. Această gândire este inevitabilă, deoarece ea a trecut printr-o mulțime de greutăți creșterea fiului ei. Se teme că nu va mai juca un rol important în viața fiului ei și va fi ignorată pentru totdeauna. Pentru ea, ești cel mai mare zid care o separă pe ea și pe fiul ei.

2. Dragostea-dragostea nemuritoare a unei mame pentru fiul ei o va conduce uneori să acționeze nejustificat față de nora ei. Având în vedere că șansele ca fiul ei să se mute cu tine după căsătorie sunt mari, se așteaptă ca tu să preiei rolul ei în familie. Acestea fiind spuse, ea se așteaptă cel mai bun pentru fiul ei și familia fiului ei, și că așteptarea ar fi trecut în mod natural pe la tine. Standardele ei pe tine ar fi ridicate.

Ce Poți Face Pentru A Gestiona Relația Mamă-In-Lege, Fiica-In-Lege?

Primul lucru e că trebuie să-l faci pe soțul tău să-i liniștească dragostea pentru mama lui, ca să nu mai vină după tine! Următorul, este rolul tău de a juca:

1. Recunoaște – i sinceritatea, indiferent dacă simți că nu e rezonabilă sau a făcut-o pentru binele fiului ei, tratează-o ca și cum ar veni din inima ei sinceră. Recunoaște – o și fă-o să simtă că e importantă atât în soțul tău, cât și în inima ta.

2. Ai grijă cum răspunzi – să rămâi tăcut, să pleci, sau să o ignori nu e cel mai bun mod de a gestiona o relație în drept. Încearcă să fii mai diplomat în răspunsul tău. Să presupunem că ea este sinceră în sugestiile ei și să comunice cu ceea ce este în mintea ta. Dacă sugestia ei are sens, spune-i că o vei face. Altfel, explică-i modul tău de gândire. Încearcă să o faci să înțeleagă că o faci pentru binele familiei. Încearcă să faci un compromis. Întotdeauna consultă – o în anumite domenii înainte să te hotărăști. Încearcă s-o faci să simtă că e importantă pentru amândoi, chiar și după ce te căsătorești.

3. Poartă – te ca un adult, dacă vrei respectele soacrei tale, poartă-te ca un adult. Incontestabil, multe femei încă se adresează soacrei lor cu “mamă” sau “mamă” și asta funcționează foarte bine pentru a dezvolta o relație bună cu soacra ta. Încearcă să nu te adresezi soacrei tale, dacă relația ta e deja a ta. Adresându-se ei, care ar face-o să se simtă superioară, și opresiunea nu se va termina niciodată. Un alt mod de a te comporta ca un adult nu e să fii defensiv sau să justifici ceva când te confruntă cu o problemă.

4. Trateaz – o ca și cum ar fi propria ta mamă-dacă ești o femeie deșteaptă, nu-i da soțului tău ocazia să aleagă între tine și mama ta. Dacă se întâmplă asta, sunt șanse ca soțul tău să aleagă să fie de partea mamei tale, și asta din nou, te – ar face să arăți inferior soacrei tale, și astfel să-ți degradezi imaginea în fața soțului tău. Dar dacă sunteți în măsură să trateze mama-in-lege același mod soțul tău ar fi tratat-o, soțul tău va aprecia eforturile tale și te iubesc chiar mai mult.

Deși conflictul este între tine și soacra ta, factorul determinant al rezolvării acestui lucru se află în soțul tău. Dacă soțul tău nu comunică dragostea lui pentru mama lui bine, indiferent de ceea ce faci, problema relației legii va continua să existe.